Kjo shtëpi e bukur u ndërtua nga një i verbër

Kjo shtëpi mahnitëse prej gurëve në Los Anxhelos raportohet se është ndërtuar me dorë nga arkitekti Elmer Reavis më 1924 i cili, sipas legjendës urbane, ishte i verbër.

Fun

25/11/2016 01:48

Shtëpia e mrekullueshme, që tani ka pishinën e saj, ndodhet në kodrat e Los Anxhelos.

Judy Berna, e cila është agjente për shitjen e pronave dhe që është ngarkuar për shitjen e kësaj shtëpie, tha: “Shtëpia është një punë e mrekullueshme arti dhe zejtarie”.

Ndërtimi i kësaj shtëpie nga arkitekti i verbër është i ngjashëm me punën e Betovenit, i cili krijoi muzikë të bukur të cilën nuk mund ta dëgjonte.

Shikojeni më poshtë shtëpinë, e cila është në shitje për 600,000 dollarë.

311f6ab000000578-0-image-a-30-1455278982772 311f6ab400000578-0-image-a-34-1455279311706 311f6b3e00000578-0-image-a-36-1455279375157 311f6b5300000578-0-image-a-39-1455279581321 311f6cc000000578-0-image-a-40-1455279695157 311f6cd300000578-0-image-a-49-1455280104816 311f6e7a00000578-0-image-a-47-1455280009112 311f6e8400000578-0-image-a-44-1455279771054 311f627a00000578-0-image-a-25-1455278702934 311f660a00000578-0-image-a-28-1455278843398 311f627200000578-0-image-a-52-1455280291756 311f660200000578-0-image-a-26-1455278791067 311f664200000578-0-image-a-33-1455279257226