Kjo që bën Ronaldo do t’u pëlqejë edhe tifozëve të Barcelonës (VIDEO)

Cristiano Ronaldo ka treguar se nuk e harron për asnjë moment birin e tij dhe ka publikuar një video duke luajtur me të.

Sport

19/11/2016 09:08

A video posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on