Kjo është mosha kur shijoni seksin më të mirë në jetë

Lifestyle

21/01/2022 14:39

Studimet e fundit kanë zbuluar se në cilën moshë seksi është më i mirë.

Në një studim të pak kohëve më parë, revista Women’s Health ka publikuar përfundimet e një sondazhi me njerëz të moshave 50 dhe 60 vjeç – njerëz që i kanë kaluar disa dhjetëvjeçarë përvojë dhe dinë çfarë thonë, transmeton lajmi.net.

Cila është mosha kur seksi është perfekt? Dhe përgjigjja është 46 vjeç. Pra, 20-vjeçarë apo 30-vjeçarë që ju duket sikur po kapni qiellin, nuk paskeni kuptuar asgjë.

Gjithashtu, sondazhi ka zbuluar që kur plaken çiftet që kanë bërë rregullisht seks, janë më të lumtur.

Ajo që ra në sy ishte fakti që shumica e të pyeturve janë përgjigjur që seksin më të mirë e kanë bërë me partnerin aktual. /Lajmi.net/