Kim ekspozon asetet e saj

Ka një kohë të gjatë që yjet e televizionit nuk mund t’u rezistojnë mediave sociale, sidomos Facebook, Twitter e Instagram, që ua mundësojnë që të kenë kontekt direkt me fansat e tyre. Në kohën e sotme, fansat janë shumë më mirë të informuar për jetën private të të dashurve të tyre. Fotografi të bëra në…

ShowBiz

05/01/2014 13:40

Ka një kohë të gjatë që yjet e televizionit nuk mund t’u rezistojnë mediave sociale, sidomos Facebook, Twitter e Instagram, që ua mundësojnë që të kenë kontekt direkt me fansat e tyre.

Në kohën e sotme, fansat janë shumë më mirë të informuar për jetën private të të dashurve të tyre. Fotografi të bëra në momente personale apo zbavitëse, mbi të gjitha mendime, komente, deklarata, paraqitje etj: profilet e tyre zyrtare mundësojnë që yjet e ‘showbizit’ të jenë në lidhje direkte me fansat.

Njëjtë vepron edhe ylli i televizionit, Kim Kardashian, e cila e ka nisur vitin 2014 në palestër së bashku me një mikeshë, e cila duket se ka formë të njëjtë me të dashurën e Kanye West. Të pasmet e tyre duket se janë vërtetë impresionuese dhe tërheqëse.