Këto janë pesë veturat më të shtrenjta në botë

8:15 | 15 Mars 2019

Në sallonin e Gjenevë 2019, “Bugatti” shfaqi modelin e tij më të fundit “La voiture Noire”, duke e prezantuar atë si veturën e re më të shtrenjtë në histori.

Megjithatë ky pretendim duhet parë me më shumë detajizim, pasi edhe marka të tjera pretendojnë këtë titull në segmentin e çmimit, transmeton lajmi.net.

Këto modele, kryesisht bëhen me porosi të veçantë dhe, si rezultat, numri i prodhimit të tyre është i limituar.

Sidoqoftë, më poshtë do të gjeni automjetet e reja më të shtrenjta në botë, të renditura në bazë të çmimit.

Pagani Zonda HP – 15 milionë euro

Rolls Royce Sweptail – 11.4 milionë euro

Bugatti La Voiture Noire – 11 milionë euro

Bugatti Divo – 5 milionë euro

Lamborghini Veneno Roadster – 3.3 milionë euro

/Lajmi.net/