Këto janë kafshët që kanë origjinë të përzier (Video)

A mund të imagjinoni se kafshët hibride dhe të dy llojet me të cilat janë, jetojnë së bashku?

Fun

06/12/2016 15:29

Kjo mund të tingëllojë si një nga ato pyetjet pa kuptim, mirëpo në fakt hibridizimi i kafshëve është diçka e zakonshme që ndodh.

Aq është e zakonshme sa përmes një videoje të toparkivës, lajmi.net ju sjellë listën e pabesueshme të kafshëve hibride.

Shikojeni videon më poshtë dhe kuptoni se cilat janë ato. /Lajmi.net/

YouTube player