Këto janë gjërat e çuditshme që gjenden në oqean (Video)

E keni menduar se bota prej krijimit të saj ka ndërruar kahjen? Qyetet janë mbuluar me ujë, ndërtesa kanë mbetur me të gjitha gjërat në thellësitë e oqeaneve.

Fun

06/12/2016 15:17

Mjete të çuditshme si artefakte janë gjetur dhe ruajtur edhe sot e kësaj dite, nga “zbulues” të lashtësisë, shkruan lajmi.net

Në vazhdim do t’i kuptoni se cilat janë këto gjëra të cilat dëshmojnë për një jetë tjetër, një tjetër rrugë, tjerë njerëz që kanë lënë gjurmët e tyre në histori. /Lajmin.net/

YouTube player