Këto janë fotografitë më të çuditshme që keni parë dhe nuk ia keni idenë për çfarë bëhet fjalë

Filloi si trend në vitin 2014 edhe është rishfaqur përsëri në kohët e fundit në Twitter e përdoruesit janë duke bërë këso fotografi të 'çmendura'.

Fun

23/11/2016 18:42

 

Njerëzit futin kokën e tyre në një fund të rrethit të tualetit dhe shkrepin selfie në mënyrë që të duken si hëna, transmeton lajmi.net

Trendi ka filluar për herë të parë nga Nathan Knight, pasi ai paraqiti një imazh për veten si ‘hëna’ e llogarisë në Twitter.

Kohët e fundit janë shkrepur e shpërndarë edhe shum fotografi, duke konkuruar për t’u bërë hëna më reale./lajmi.net

screenshot_1 screenshot_2 screenshot_3 screenshot_4 screenshot_5 screenshot_6