Këto janë 15 vendet me gratë më të bukura në botë (Foto)

21:14 | 8 Qershor 2018

Çfarë keni për të thënë për këtë?

# 15 Etiopia

# 15 Etiopia

Gratë etiopike janë të gjata dhe kanë tipare të mprehta, sytë e mëdhenj dhe lëkura e tyre është jashtëzakonisht rrezatuese duke i bërë ato të duken të mrekullueshme!

# 14 Brazili

# 14 Brazili

Të njohura për qëndrimin e tyre të këndshëm, gratë braziliane janë shumë të dashur për udhëtime. Për shkak të prejardhjes afrikane dhe portugeze, mund të gjeni një gamë të gjerë të shikimeve midis grave në Brazil

# 13 Argjentina.

# 13 Argjentina.

Me hije të thellë / të mesme të lëkurës, sy të mëdhenj dhe flokë kaçurrelë, gratë argjentinase duken bukur në të gjitha mënyrat.

# 12 Korea

# 12 Korea

Gratë koreane kujdesen mirë për veten, dhe ato nuk duken shumë të vjetra

# 11 India

# 11 India

Gratë indiane janë të çuditshme me karakteristika të ndryshme dhe hije të ndryshme të lëkurës dhe tekstures. Duke jetuar në kushte të ndryshme klimatike dhe për shkak të përzierjes racore, ju mund të shihni shumëllojshmëri këtu.

# 10 Venezuela

# 10 Venezuela

Gratë venezueliane janë të njohura në botën e bukurisë për të fituar një shumëllojshmëri të paraqitjeve të bukurisë. Ata janë një komb i ndryshëm, si shumica e vendeve në botën latine, që do të thotë se gratë e tyre kanë një pamje të ndryshme ndaj tyre.

# 9 Italia

# 9 Itlay

Të njohura për ngjyrën e tyre, sytë e mëdhenj dhe flokët e errëta, gratë italiane janë të mrekullueshme në çdo kuptim!

# 8 Trinidad

# 8 Trinidad

# 7 Kanadaja

# 7 Kanadaja

Kanadaja ka disa nga gratë më të bukura në botë nga çdo sfond që mund të mendoni.

# 6 Shtetet e Bashkuara

# 6 Shtetet e Bashkuara

Duke ardhur nga prejardhje të ndryshme, gratë në SHBA kanë sens të ndryshëm të modës dhe tekstura të lëkurës, por sigurisht, të gjithë janë të gjallë dhe kanë një pikëpamje pozitive drejt jetës.

# 5 Australi

# 5 Australi

Gratë Australiane janë të këndshme dhe të mrekullueshme në mënyrën e tyre të ndryshme.

# 4 Mbretëria e Bashkuar

# 4 Mbretëria e Bashkuar

Njohur për sensin e tyre uber klasik, gratë në Britani të Madhe janë të gjallë dhe të arsimuar.

# 3 Filipine

# 3 Filipine

Gratë në Filipine kanë shumë ndryshime në hije të lëkurës dhe cilësi të flokëve, por të gjithë duken të mrekullueshëm. Ata janë të trajnuar për të fituar shfaqje bukurie dhe kanë përpunuar aftësitë modeluese dhe vepruese

# 2 Rusia

# 2 Rusia

Të njohura për flokët e tyre të mrekullueshëm, gratë ruse kanë flokë jashtëzakonisht të bukur, qofshin ato bjonde, kafe apo të kuqe. Jo të gjitha janë të gjata, disa prej tyre janë të shkurtra, por gjithsesi, të gjitha janë të bukura në mënyrën e vet!

# 1 Suedi

# 1 Suedi

Ngjashëm me gratë holandeze, gratë suedeze janë të njohura të jenë bjonde, të gjata dhe të pastra. Ata janë të sjellshëm dhe të arsimuar mirë.