Këto 12 gjëra ju duhet të mos i ruani më kurrë në frigorifer

Nuk ka asgjë më të kënaqshme sesa hapja e frigoriferit për të zbuluar raftet e ngarkuara me të gjitha ushqimet e tua të preferuara.

Fun

01/12/2018 11:11

Dhe duke i mbajtur gjërat në frigorifer më të freskëta mendojmë se ato mund të qëndrojnë më të gjatë, por jo të gjitha sendet të përfitojnë nga kjo, transmeton lajmi.net.

Këtu, FEMAIL ka krijuar një udhëzues të dobishëm për 12 gjërat që ju duhet të ndaloni menjëherë ruajtjen në frigorifer, duke përfshirë disa artikuj jo ushqimorë që bëjnë më mirë kur mbahen larg nga të ftohtit.

1. Domatet,

2 Buka,

3. Patatet,

4. Kafeja,

5. Farat,

6. Frutat,

7. Hudhërat,

8. Vajrat,

9. Çokollata,

10. Gjalpi,

11. Manikyri i thonjëve

12. Bateritë. /Lajmi.net/