Këtë veçori po e teston Instagram për përdoruesit e Android (Foto)

18:41 | 27 Nentor 2015

Instagram është duke punuar në një veçori e cila bënë që të hapen disa llogari menjëherë në aplikacionin për Android.

Nëse kjo veçori ka filluar të shfaqet, ju do të duhej ta shihnit një opsion “Add Account” nën Clear Search History.

Prekeni atë dhe do të keni mundësi që të kyçeni me një tjetër llogari apo të krijoni një të re direkt nga aty, transmeton lajmi.net.

Sapo ta shtoni një llogari, do të shihni një përzgjedhës afër emrit të llogarisë suaj në pjesën e sipërme të profilit tuaj.

Nga aty ju mund të kaloni lehtë nga njëra llogari në tjetrën. (lajmi.net)