Kështu dukej Sabri Fejzullahu në vitet e 90-a

Ka një karrierë 50 vjeçare dhe ka arritur t’ju mbijetojë të gjitha kohërave.

ShowBiz

19/05/2022 23:03

Fjala është për artistin shumë të dashur për publikun, Sabri Fejzullahu, shkruan lajmi.net

Sabriu gjatë karrierës së tij numëron shumë hite, ku disa prej tyre janë bashkëpunime me artistë të njohur.

Ndërsa lajmi.net ua sjellë disa imazhe të këngëtarit që i përkasin viteve të 90-ta.

Pamje: