Kështu bëjnë baballarët kur janë vetëm me fëmijët në shtëpi (Video)

Thuhet se baballarët vazhdojnë të kenë dëshirat e njejta fëmijërore në vete, edhe kur duhet të rritin fëmijë.

Lifestyle

03/12/2016 18:05

Një fakt për këtë është videoja të cilën do ta shihni më poshtë, shkruan lajmi.net

Melodia në sfond dhe sjellja e babait me fëmijën e vet, në mungesë të nënës në shtëpi, do të ju bëjë të qeshni me lotë. /Lajmi.net