Kështu arriti t’i fitojë 1.8 milion ndjekës në rrjete sociale dhe të bëhet i pasur

Amardeep Singh Dhanjal është një magjistar i vërtet i epokës së kohës të rrjeteve sociale.

Fun

10/10/2019 12:29

Ai ka arritur të i argëtoj gati 2 milionë ndjekës në rrjete sociale, e më konkretisht ai ka arritur të i fitoj 1.8 milionë ndjekës, në rrjetin social ‘Tik-Tok”, një rrjet që është duke u bërë po aq i popullarizuar sa Instagram e Snapchat.

Me aq shumë njerëz të cilët ia dashurojnë videot në Tik-Tok, Amardeep, ka arritur që përmes kësaj platforme dhe përmes këtyre video të i tregojë edhe aftësitë e tij mistike, raporton “Unilad”, transmeton lajmi.net.

YouTube player

Ashtu sikur shumë magjistar të mirë para tij, edhe Amardeep ja ka filluar me pak, duke performuar në eventet e shkollës. Ai shumë shpejt u dashurua me fuqinë e magjisë dhe për të sjellë lumturi te njerëzit përreth tij.