Të Infektuar: 1083

Të Shëruar: 843

Të Vdekur: 30

Këshilla praktike për të pasur një gjoks të bukur

21:02 | 30 Korrik 2014

Gjoks të bukur

Këshilla shumë të thjeshta që çdo femër mund t’i përmbahet për të pasur gjoks të bukur.

Përdorni këto këshilla në praktikë për të pasur një gjoks sa më të bukur:

1 – Rrini sa më drejtë që është e mundur gjatë gjithë ditës.
2 – Mbani sutiena të rehatshme, që nënkupton se nuk duhet t’i përdorni ato që mbajnë gjoksin e ngjeshur.
3 – Pastrojeni gjoksin me ujë të freskët apo të ftohtë, për të tonifikuar indet. Kjo mënyrë stimulon në qarkullimin e enve të gjakut dhe përmirëson qelizat. Lëkura është më e tonifikuar dhe rigjen rolin e saj në sutienat e rehatshme.
4 – Mbani sutiena të veçanta “sport”, sidomos kur bëni aktivitete të sportit.
5 – Përdorni krem “gomages” për pjesën e gjinjëve rregullisht, duke stimuluar kështu qelizat dhe qarkullimin e gjakut.
6 – Flini në shpinë që të mos e ngjeshni gjoksin tuaj gjatë gjithë natës.