Këmbë të holla për vetëm dhjetë minuta në ditë (VIDEO)

Këmbët janë ndër atributet më të rëndësime të feminitetit, ndërkaq këmbët e holla dhe të gjata nuk është aq e vështirë t’i keni.

Lifestyle

05/02/2016 13:54

Në të vërtetë, nevojiten vetëm dhjetë minuta tri herë në javë të bëni ushtrime të duhura.

Pra, ditët e ngrohta po afrohen dhe prandaj ju këshillojmë që këtë herë t’ia filloni me kohë, transmeton Telegrafi.

Vishni tutat tuaja të preferuara dhe klikoni “play”, sepse kjo video përmban ushtrimet më të rëndësishme, të cilat do t’ju ndihmojnë që t’i skalisni këmbët tuaja për një kohë të shkurtër.

YouTube player