KEDS punon në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri te sistemit.

Lajme

05/06/2020 16:42

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

06.06.2020

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Partesh (kodi: 61066004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Eperme, Nesala, Cerrnica, Gumnishta dhe Vrapqiqi.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10kV.

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Carraleva (kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

08.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Mazgiti do te ndërprehet:

Dalja 10kV Milloshevë-Llazarev (kodi: 15019005) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Vendosja e konzollës dhe izolatorëve në shtyllë.

2.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushnik (kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik dhe Kleçka e Re.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët, evitimi i rrezikut, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, përforcimi I shtyllave etj.

3.

Në TS 35/10 kV Fushë-Kosova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10/0.4kV Euro Invest-Ing Compani (kodi: 15018020222, 15018020245) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Banesat Euro invest dhe Ing Compani.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj l do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i bankes (Kodi: 40040001) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Dëshmorët e Kombit, e Spitalit dhe 12 Qershori (një pjesë).

Arsyeja: Riparimi I transformatorit.

09.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10/0.4kV Lagjja e Kuvajtit (Kodi: 14000004037,046,045,220,044) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja e Kuvajtit, Ballovc shkolla, Ballovc Keqapi dhe Ballovc Bujakët.

Arsyeja: Vendosja e transformatorit të ri.

2.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do te ndërprehet:

Dalja 10/0.4kV TS Herta, Albi com, Baci Company (kodi: 10000004055, 10000004060, 10000011080, 10000011113) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: Hera, Albi Company dhe Hotel Baci.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 09:30 -10:00 deri në ora 16:00-16:30

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), ër.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Ndërrimi I panelit 0.4 kV.

2.

Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10/0.4kV Pompa Haki Mazreku (Kodi: 82082001001) prej orës 09:30 deri në ora 16:30

Vendet: Pompa Haki Mazreku.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 0.4 kV.

07.06.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J6 Rezervaret e Kforit (Kodi 13000002) nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bardhoshi dhe Bërnica e Ulët, Barilevë- Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët,”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi Publik për Autostradë, Prugovc –Kaqurët

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i TS-it të Ri në NS Bardhoshi 3.

Prizren

1.

Në TS 35/10kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajram Curri (Kodi 30033008) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Banesat e Arabëve.

Arsyeja: Vendosja e kokave kabllovike.

Ferizaj

1.

Në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zona Industriale (Kodi 41000009) nga ora 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja: Vendosja e kokave kabllovike.