KEDS me punime në siguri të sistemit, paralajmëron ndërprerje të rrymës

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

Lajme

10/06/2020 17:13

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

11.06.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Millosheva (Kodi: 15019005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Milloshevë, Babimost dhe Gracë.

Arsyeja: Zëvendësimi i përçuesve (një fushë) me kabllon XHE ne fshatin Babimofc.

Pejë

1.

Në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja: Pastrim i trasesë së largpërçuesit, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Prizren

1.

Në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadia (Kodi: 32000023) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sërbica, Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Pastrim i trasesë së largpërçuesit, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Punime në projekte investive

12.06.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave 1 (Kodi: 19000039085) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Nekibe Kelmendi.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Në NS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Banesat e reja(Kodi: 15018020) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: rr.28 Nëntori -një pjesë, 17 Shkurti- një pjesë, Çajupi, Xhemail Mustafa- një pjesë, Shefki Kuleta-një pjesë dhe rr.Dardania.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

3.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komorani(Kodi: 16023007) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja: Sipas projektit për Zabeli i Lartë, ndërprerja e LP 10 kV ekzistues dhe demontimi i NS 10/0.4 kV.

4.

Në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

LP 35kV Koliqi (Kodi:1501901701) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: SH.P.K.Interexim (Kodi: 90038590) Ali Mehija, SH.P.K. LLC”Apollnia” (Kodi: 90082770) Fabrikë e Tjegullave, N.T.P.Europlast (Kodi: 90036241) Jeton Shaqir Fetahu.

Arsyeja: Kryerja e punimeve për SCADA.

Gjakovë

1.

Në NS 110/10(20)kV Gjakovë 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini(Kodi: 81000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, Faza II LOT 33 Gjakova, vendosja e përçuesit dhe izolatorëve.

12.06.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla (Kodi: 40000004) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Instalimi i TS10/0.4kV të ri sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

1.

Në NS 35/10kV Prizren IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajram Curri (Kodi: 30033008) prej orës 13:30 deri në ora 17:30

Vendet: rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni”, Etem-Trade”, “EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton” dhe “Sharri Plast.

Arsyeja: Energjizimi i kabllit dhe stabilimenteve përcjellëse, po ashtu edhe Instalimi i TS10/0.4kV të ri sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

Në NS 35/10kV Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Carralluka (Kodi: 82082001) prej orës 10:00 deri në ora 13:30

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc dhe Panorc.

Arsyeja: Vendosja e konzollave të reja në shtylla të betonit.

Gjilan

1.

Në NS 110/10kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Nr.51 (Kodi: 60062006051 ) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr.Hoxhë Lipovica.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllave të tensionit të ulët.