Karikatura e ditës (Foto)

Radamel Falcao kishte një ndeshje të dobët në takimin e djeshëm të Kolumbisë ndërmjet Venezuelas.

Sport

15/06/2015 17:46

Radamel Falcao tregoi një performancë mjaft të dobët në takimin e djeshëm që Kolumbia e kishte kundër Venezuelas.

Kështu, kolumbiani nuk kishte marrë shumë topa nga skuadra e tij, duke mos bërë kështu pothuajse asnjë goditje në portë.

Dhe, ka qenë pikërisht kjo, tema kryesore e karikaturës së radhës të publikuar nga Omar Momani në goal.com.

Karikatura