Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

Kapet çifti duke bërë seks në një vend publik

15:58 | 22 Maj 2020

U njoftua se një çift kishte bërë seks në një vend të dukshëm në një ditë të nxehtë.

Dy persona janë filmuar mesa duket duke bërë seks në një vend publik. Kalimtarët e habitur nuk mund të besonin në sytë e tyre ndërsa njeriu u pa duke bërë “lëvizje jo te duhura në publik”, transmeton lajmi.net.

Dëshmitarët thonë se fundi i një gruaje ishte i ekspozuar dhe një burrë u duk i zhveshur, raporton Plymouth Live.

Një video nga skena duket se tregon një person të tretë, pjesërisht të zhveshur, afër tyre.

Një dëshmitar, i cili vetëm dhjetë minuta më parë kishte vërejtur një person të dyshuar të dehur që urinonte mbi vete, e etiketonte incidentin “live porno”.

Ndërsa nuk ka ndonjë ligj që ndalon marrëdhëniet seksuale në vendet publike, vetë njerëzit mund të ndiqen penalisht nëse ata i ekspozohen të tjerëve. /Lajmi.net/