Kamuflazhe fantastike të kafshëve (Foto)

17:09 | 14 Qershor 2018

Evolucioni ka të bëjë kryesisht me ‘mbijetesën e më të fortit’. Por kur bëhet fjalë për një fushë të gjerë dhe të larmishme të natyrës, edhe mashtrimi mund t’ju mbajë gjallë.

Të paktën kjo është ajo që kanë bërë kafshët me qindra mijëvjeçarë, duke u bërë njësh me ambientin ku jetojnë vetëm për t’i shpëtuar zinxhirit ushqimor.

Pra, le të shqyrtojmë katërmbëdhjetë skenarë të tillë të mahnitshëm të kafshëve të maskuara që do ju habisin.