Kafshë të llojeve të ndryshme të cilat janë identike me njëra-tjetrën (Foto)

Jo vetëm njerëzit ngjasojnë me njëri-tjetrin, kjo ndodh edhe tek kafshët - madje edhe tek kafshët e llojeve të ndryshme.

Fun

28/06/2018 19:25

Për ju kemi sjellur disa fotografi, ku kafshë të ndryshme ngjasojnë me njëra-tjetrën sikur të ishin binjakë, transmeton lajmi.net

Një qen dhe një mace që duken binjak, një qen dhe një kalë që duken poashtu identik.

Shikoni fotografitë./Lajmi.net/