“Jezu Krishti do të shfaqet prap dhe më pas bota do të shkatërrohet më 18 prill, pas Festës së Pashkëve”

18:30 | 10 Prill 2017

Kështu mendon një amerikan 49-vjeçar, i cili merret me leximin e Biblës

Sipas Steve Fletcher, bota to të shkatërrohet më 18 prill,pas Festës së Pashkëve, shkruan The Sun, trasnmeton lajmi.net.

Në një video në Youtube, ai i parashikon 25 shenjat e Biblës dhe thotë se ”Kjo është ajo dhe ne kemi nevojë për t’a shikuar”.

“2017 do të jetë shkatërrimi ynë i madh dhe kjo ditë, pra 18 prilli do të jetë një datë historike, sepse shfaqet prap Jezu Krishti, koha jonë e shpagimit ka ardhur”.

Njerëzit e kanë pritur në mënyra të ndryshme këtë interpretim, madje ka pasur edhe nga ata që ishin të gatshëm për të vdekur, duke thënë se nuk i intereson më asgjë në këtë tokë dhe se do të shkojnë në shtëpin e zotit të tyre, shpëtimtarit të tyre. /Lajmi.net/