Janë gjetur insektet më të mëdha në botë, ja cilat janë (Video)

Nëse keni dashur ndonjëherë të dini se cilat janë insektet më të mëdha në botë, atëherë, lajmi.net ua përcjell listën e tyre.

Fun

28/02/2017 16:53

Merimanga
Grerëza japoneze
Isopodi gjigant
Flutura, mbretëresha Aleksandra
Merimanga gjeraqinë
Moli atlas
Tuataras
Brumbulli Titanus
Insekti thupër ngjitëse
Brumbulli Goliath

Se si janë në formë, gjatësinë e tyre dhe se ku gjenden këto insekte, zbuloni përmes videos së mëposhtme. /Lajmi.net/

YouTube player