Ja si fshihet gjarpri gjigant nga dy qenë të rrezikshëm

Një piton është incizuar duke u fshehur në hekurat mbajtës të çatisë së një parkingu, i frikësuar nga dy qenë të zemëruar.

Fun

10/10/2019 18:54

Sapo bie nga vendi në të cilin fshihej, si rezultat i tentimeve të shumta të shpëtuesve që ta largojnë atë, gjarpri mund të shihet duke bërë akrobacione në tokë, shkruan Daily Mail, njofton lajmi.net.

Ngjarja ka ndodhur në Tajlandë, gjersa është kapur në kamera e më pas është publikuar në rrjete sociale, përkatësisht në faqen e ‘Facebook’ të ‘Daily Mail Video’.

Zvarraniku përfundimisht vendoset në një thes shpëtimi, me qëllim që të largohet nga zonat e banueshme dhe qentë e egërsuar. /Lajmi.net/

https://www.facebook.com/DailyMailVideo/videos/448311082699169/