Ja si duket Naomi Campbell mbi një mashkull (Foto)

Në sesionin e fotografive për “Pop Magazine”, Naomi Campbell, vë në pah format e saj të një supermodele.

ShowBiz

25/01/2016 21:39

Ajo është e zhveshur dhe e mbuluar vetëm me një peshqirë, format e saja duken shumë joshëse dhe pozat e saj mbi një mashkull që është pjesë këtij sesioni, bëjnë që këto fotografi të duken shumë të nxehta.

Grimi i saj është shumë i lehtë dhe flokët e saja janë vetëm të drejta./kp