Ja se si do të duket BMW iX3 elektrik

Motori elektrik arrin një prodhim maksimal prej 200 kW / 270 hp.

Auto & Tek

26/04/2018 08:44

Me ngarkim të shpejtë bateria duhet të ngarkohet brenda 30 minutash. Modeli është prodhuar nga ndërmarrja e përbashkët BMW Brilliance Automotive në Shenyang të Kinës .

Pra, nuk dihet kur dhe nëse duhet të vijë në Evropë në treg. Gjithashtu për çmimin nuk ka asnjë informacion. /Lajmi.net/