Ja se çfarë ndodh në një minutë në Internet

Këto gjëra ndodhin brenda një minute në internet!

Fun

03/03/2017 02:36

Dërgohen 204 milionë emaile, 13.8 milionë mesazhe në WhatsApp, ngarkohen 75 orë filmime, bëhen 4 milionë kërkime në Google, 100 000 kërkesa për t’u bërë MIK në Facebook. Dhe sigurisht, e gjithë kjo është një makinë “prerëse parash” për gjigandë si Google dhe Facebook. Kompanitë e mëdha teknologjike fitojnë 141,780 dollarë në minutë – dhe gjysma e këtij fitimi shkon direkt e në llogaritë bankare të Apple.