Ja pse nuk duhet lënë laptopi në karikim shumë gjatë

Të gjithë kemi laptop në shtëpi, dhe shpesh kur i rekim e ndjejmë se ata janë tejnxehur.

Fun

04/04/2018 21:20

Por ky është rreziku minimal që mund të ndodhë nga këto pajisje, pasi ato edhe mund të shpërthejnë.

Kamera e sigurisë e vendosur brenda një apartamenti ka filmuar momentin që një laptop i vendosur në karikim ka shpërthyer nga nxehtësia e madhe.

Një sinjal i qartë për të gjithë përdoruesit e laptopëve që të mos i lënë asnjëherë në karikim kur janë në gjumë, apo kur ndodhen në shtëpi, pasi mund të ketë pasoja të rënda. /Lajmi.net/