Ja cilat zona do të mbesin pa rrymë gjatë dy ditëve të ardhshme

KEDS ka njoftuar për zonat dhe qytetet që do të mbesin pa rrymë gjatë fundjavës.

Lajme

03/03/2017 17:18

Ja njoftimi i plotë nga KEDS:

Pejë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.Më 05.03.2017 në  NS 110/35/10 kV Peja 1 do të shkyçet:

  • Dalja 35 kV Peja 2 (50051)  prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtupeq i Vogël, Shtupeq i Madh, Llazi, Bellopaqi, Malaj, Llutova, R. e Allages, Pepiq, Koshutan, Shkrel, Dugaivë, Kuqishtë, Drelaj, Haxhaj, Boge, Stankaj.,rr.Maria Shllaku, Levosha, KFOR-i Italian, pjesa mbi Gjimnaz, lagjja te Gjimnazi Bedri Pejani, rr. Isa Boletini, 2-Korriku, Jarina, Asllaqesma, Dukagjini, Sanitasi, banesat Muharrem Shala, rr.Pionierëve,17 Nëntori (pjesa e qytetit te restorant Londra), Gjykata për Kundervajtje, Gjimnazi, Spitali I Mushkërive, Spitali 2 (interno), Spitali 1-( I përgjithshëm), Kisha Katolike, Ambullanta e dhëmbëve, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi  i TMRr-ve 35kV.

2.Më 06.03.2017, në NS 110/10 kV  Peja 2  do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Zahaqi (51000010) nga ora   10:00 – 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjesë e Llabjanit, Deponija, Ramuni një pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshani, Klinqini,Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat..

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i shtyllës së kalbur te ETC-ja, Zahaq.

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

  1. Më 05.03.2017, në NS 110/10 kV Istog (Burim) do të ketë  shkyçje totale prej orës 08:00 deri në ora 09:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dubrava, Kovraga, Serbobrani, Llukaci i Thatë, Veriqi, Kërrnina, Padalishta, Shushica, Rakoshi, Uqe, Suhogërlla, Cerkolezi, Dubrava, Dobrusha, Caralluka, Lubova, Banja, Baica, Orrobërda, Kaliqani, Kamenica, Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë, Stupe, Pompat e ujit dhe Seperacionet Graniti dhe Loshi,TOP JOY, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Llosht, Banesat, kuvendi komunal, banesat 2, motel Trofta, spitali, Lugu, Istogu I Poshtëm, Bajrajt, te KEK-u, shtëpia e mallrave, banesat përball KEK-ut, Istog Blinda, Muzhevinë arifajt, blakajt, Muzhevinë Gteri, Muzhevina 1, Ukajt, Dragulevc i Ulët, Llugat kulla, Dragulevc Gater, Shpatollt, Muzhevine balajt, Tomoc Gjocët, Kulla, te xhamia, Kabashtë, Tomoci qendër, Sylajt, Balajt, Llugat, Istog, ETC Istog, Muzhevinë, Jahajt, Dragulevc e reja, Lagja Hysenajve, Rugova e Re- Jahaj, banesat Gani Dreshaj, Sine, Mojstir, Mojstir Avdylaj dhe Qendra e qytetit.

Arsyeja e shkyçjes: punime nga KOSTT-i, evitimi i rreziku.

Ferizaj

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më   06.03.2017 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Bablaku (Kodi:41000001) prej orës 13:30 deri në orën 15:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Kojska, Bablaku,Terni, Rubovci, Mirashi, Cernilla, Surqina dhe konsumatorët komercialë.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllës se betonit 12/1600 sipas zgjidhjes teknike. Punime nga firma Elektroheta.

Mitrovicë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

  1. Më 07.03.2017 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:
  • Dalja 35 kV Skenderaj-Mitrovice (Objekti i vjetër-Mitrovice) prej orës 11:00 deri në orën 15:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Mujë Hasani, Berdi Hasanaj, Musa Hoti, Mujë Krasniqi, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Jakup Ceraja, Parisi, Sabedin Prekazi, Remzi Durmishi, Eset Ymeri, Maxhistrala Adriatiku, Fadil Franca, Mesine Kokollari, Agim  Ramadani,  Sali Sejdiu, Selam Vokshi, Nermin Vlora, Asllan Cimili, Xhemajl Haxha, Ahmet Haxha, Muhamet Gashi, Hamëz Jashari, Ramadan Behrami, Xhemajl Zhazha, Lutfi Hasani, Jonuz Mripa, Rezak Shala, Fadil Deliqi, Shefqet Shkupi, Avdulla Zajmi, Mulla Mustaf Fazlia, Vëllezërit Bytyqi, Batalioni Atlantiku, Adem Shala, Rexhep Remziu, Xhevat Bajrami, Hamzë Beharami, Rrok Zojzi, Fatime Sokoli, Driton G Veliu, Mustafë Shyti, Dervish Kopriva, Avni Zajmi, Edit Durham, Ferki Aliu, Tahir Meha, Fadil Seferi & fsh Frashër i Madh, Lagjja e Romëve, Lekë Dukagjini, Mursel Igrishta, Ismajl Loshi, Harun Beka, Çamëria, Aleksandër Mojsiu, Beteja e Kosharës, Hilmi Kajtazi, Behram Sumiqi, Ramadan Zeqiri, Musa Hoti, Safet Rexhepi, Hoxhë Kadri Prishtina, Artim Jashari, Muharrem Kurti ,Rr Halim Kajtazi, Behram Mehmeti ,Rr Mehmet Isai ,Rr Zeqir Rexhepi,  Aristidh Kola, Xhevdet Ahmeti, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Bashkimi Kombtar, Aziz Zhilivoda, Gani Musa, Eset Ibishi, Ukshin Kovaqica, Fahri Aliu, Nexhpi Draga, Ferat Draga, Ethem Prekazi, Xhelal Mitrovica, Bilal Xhaferi, Ali Zeneli, Jan Kukuzeli, Fatmire Hetemi, Bedri Xhina, Adem Voca & Bulevardi Nënë Tereza & Komuna.

Arsyeja e shkyçjes: demontim i kthinës matëse 35 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Me datë 05.03.2017 në NS 35/10kV Mitrovica 2  do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Koshtova(71075005) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Vinarcë e Ulët, Vinarcë  e Epërme, Gushafcë, Koshtovë, Koprivë, Broboniqi dhe Gradevci.

Arsyeja e shkyçjes: Energjizimi i trafostacionit të ri, nga kompania G3 Inxhiniering

Prizren

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

 

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.Më   06.03.2017 në  në NS 35/10 kV  Zhuri do të shkyçet:

  • Dalja 10kV Hoqa (30035005) prej orës  12:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me  energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, afariste: resturant “Keshtjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betonjera “Vëllezëzrit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: demontim i transformatorit.

Prishtinë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 06.03.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Letanci ( Kodi: 14000012)  prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 14:00 deri ne ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, nje pjesë e  Bradashit dhe Katunishta.

Arsyeja e shkyçjes Montim i disa shtyllave- punime nga firma Sonar Kosova.

Gjakovë

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.Më 07.03.2017 në NS 35/10kV Gjakova 2   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Raqe Moglicë ( Kodi: 81083017)  prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Domenikë Përgjegaj, Drenica, Minatori, Shotë Galica, lagjja Brekoc dhe fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e shkyçjes: riparim i kuadrit kryesor në lagjen Brekoc.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.Më 05.03.2017 në NS 110/10kV Gjakova 2   do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qendra ( Kodi: 81000002)  prej orës 07:00 deri në orën 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Ibra, Ferhat Binishi (një pjesë), Ismail Qemali, Marin Barleti, Mazllum Lakuci, Mbretëresha Teuta, Nënë Tereza, Përmet Vula (një pjesë),  Petro Nini Luarasi, Tirana, Skënderbeu (një pjesë), Tefik Çanga dhe Vëllezërit Frashëri.

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e kanalizimit kabllovik. Punime nga firma Fiberlink.