Ja çfarë bënte Greta Koçi me burrat e Norës dhe Tunës para se ju të gjithë t’i njihnit (Video)

Robert dhe Patris Berisha janë aktualisht ndër meshkujt më të komentuar shqiptar.

ShowBiz

25/05/2017 08:34

Robertin e njohim edhe si këngëtar, ndërsa Patrisi si instrumentist, mund të kishte qëndruar gjithmonë në hije, nëse nuk do të ishte bërë i njohur për historinë me Tunën. Tani ata janë prindër të një djali, ndërsa Roberti njihet nga të gjithë edhe si bashkëshorti i Nora Istrefit.

Megjithatë, si ka zbuluar intv.al, ne ata i kemi parë para sesa të ktheheshin në personazhe kaq të njohur. Dy vëllezërit kanë marrë pjesë rreth 10 vjet më parë në klipin e Greta Koçit “Një herë po, një herë jo”.

Në këto vite, është e qartë që i janë përkushtuar palestrës dhe kanë shtuar ca muskuj. Ky është i vetmi ndryshim i dukshëm së jashtmi, ndërsa jeta dhe njohja e tyre, që nga ajo kohë kur kanë qenë personazhe në një klip, sigurisht që ka ndryshuar shumë më tepër.

YouTube player