“Ishalla e pranon”, Edi i kërkon falje Adës

19:32 | 14 Tetor 2021

Për arsye të përplasjes së tyre.

Në edicionin e radhës, Edi i ka kërkuar falje Adës për mënyrën se si i është drejtuar asaj me fjalor jo edhe të duhur, shkruan lajmi.net.

Edi shtoi se gabimet nuk i sheh menjëherë dhe si është ndjerë ashtu është shprehur.

“Mendoj se ndikohesh nga tjerët”, i tha Ada e cila edhe e pranoi kërkim-faljen e tij duke shtuar se nuk dëshiron takim apo diçka tjetër me të./Lajmi.net/