iPhone rozë i Apple do t’i bëjë për vete shumë femra (Foto)

Femra, Apple ka menduar për ju! Kompania prezantoi zyrtarisht dje modelin rozë të artë të iPhone 6S, i cili duket padyshim i bukur.

Auto & Tek

10/09/2015 11:55

Ngjyra rozë e artë është ngjyra më e re prej alumini që Apple e ka shtuar në linjën e modeleve të iPhone.

Duke ndjekur dizajnet tradicionale ngjyrë hiri, të bardhë dhe të zezë, dizajni rozë është i veçantë, transmeton Lajmi.net.

Përveç që do të ofrojë iPhone 6S dhe 6S Plus në ngjyrë rozë, Apple gjithashtu do të ofrojë një dizajn të tillë edhe të orës Sport.

A ju pëlqeu juve ky dizajn i ri? Komentoni më poshtë!

iPhone6s-RoseGold-BackFront-HeroFish-PR-PRINT