Të Infektuar: 56.118

Të Shëruar: 49.432

Të Vdekur: 1.411

“Instagram”, me rregulla të reja për mbylljen e llogarive

8:53 | 13 Maj 2019

“Instagram” beson se grupi i tij i ri i rregullave do t’i lejojë të zbatojë më ngushtë udhëzimet e tij të komunitetit.

Më pak se një javë pas ndalimit të Alex Johnson dhe ekstremistëve të tjerë të djathtë, “Instagram” bëri të ditur se po punonte për një politikë të re për të mbyllur llogaritë.

Këto udhëzime të reja, të cilat së shpejti do të fillojnë të zbatohen, do të ndryshojnë mënyrën se si “Instagram” përcakton kur një llogari duhet të mbyllet nga aplikacioni i tij, përcjell albinfo.ch.

Aktualisht, ai mbështetet në një politikë që lejon një “përqindje të caktuar” të shkeljeve brenda një periudhe kohe para se të vendosin të ndalojnë dikë, megjithatë “Instagram” pretendon se kjo mund të krijojë një situatë të favorshme për përdoruesit të cilët shpesh postojnë postime.

Megjithatë, “Instagram” beson se grupi i tij i ri i rregullave do t’i lejojë të zbatojë më ngushtë udhëzimet e tij të komunitetit. Megjithatë, vetëm koha do të tregojë nëse kjo do të ndodhë.

Të gjitha këto përpjekje janë pjesë e planit të kompanisë për të bërë “Instagram” më të sigurt.