Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Instagram me një përditësim që do i gëzojë të gjithë

9:09 | 30 Prill 2019

Platforma e shpërndarjes së fotografive, Instagram është duke punuar në një përditësim të ri, që pritet të kontribuojë në përmirësimin e cilësisë së kësaj të fundit.

Aplikacioni i popullarizuar më nuk do të rekomandojë materiale, përmbajtjet e të cilave mund të jenë të papërshtatshme, transmeton lajmi.net.

“Këto materiale, sërish do të shihen në Feed të llogarisë që e përcjellin, mirëpo jo edhe në rrjet të gjerë të funksionit ‘Explore’ apo në faqet ku grumbullohen postimet me thurje” thuhet në komunikatën e kompanisë nën pronësinë e gjigantit ‘Facebook’.

Në të njëjtën kohë, Instagram do të vazhdojë me largimin e materiale të ndaluara, si nuditeti, fjalimet nxitëse propagandistike dhe shprehja e dhunës. /Lajmi.net/