Instagram ka rënë për disa përdorues: Ja çfarë dimë deri më tani

14:05 | 2 Shtator 2021

Sipas faqes së ndjekjes së ndërprerjeve, Downdetector, mijëra përdorues të Instagram po përjetojnë probleme me aplikacionin.

Instagram duket se është në rënie pasi shumë njerëz nuk janë në gjendje të përdorin aplikacionin. Disa përdorues në Twitter po raportojnë se aplikacioni i mediave sociale nuk po funksionon siç duhet, shkruan lajmi.net.

Disa njerëz vunë re se aplikacioni u rrëzua ose nuk po ngarkonte asnjë postim. Disa prej tyre gjithashtu kanë probleme në dërgimin e Mesazheve Direkte (DM) te miqtë. Instagram ende nuk ka lëshuar një deklaratë për të njëjtën gjë.

Shumë përdorues po marrin gjithashtu një mesazh nga aplikacioni, i cili thotë “Na vjen keq, por diçka nuk shkoi. Ju lutemi provoni përsëri”.

Aktualisht, nuk është e qartë se çfarë saktësisht është çështja me Instagram. Kompania ende nuk e ka pranuar gabimin dhe nuk ka konfirmuar detajet.

Sipas faqes së ndjekjes së ndërprerjeve, Downdetector, mijëra përdorues të Instagram po përjetojnë probleme me aplikacionin.

Rreth 47 përqind e përdoruesve të Instagram nuk janë në gjendje ta përdorin aplikacionin siç duhet, 27 përqind po përballen me probleme me versionin në internet të aplikacionit dhe 26 përqind janë dëshmitarë të çështjeve të lidhjes së serverit.

Faqja sugjeron që njerëzit filluan të përballen me gabime nga ora 10:35 e mëngjesit IST dhe çështja nuk është zgjidhur ende. Instagram po punon mirë për ne, por njerëzit vazhdimisht raportojnë në Twitter se po përjetojnë probleme me Instagram. /Lajmi.net/