Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

India me kompeticionin për gazrat më të zhurmshme

10:28 | 17 Shtator 2019

Surat në Gujarat janë gati të organizojnë një konkurs të gazrave në Indi, më 22 shtator.

Aktori 48-vjeçar Yatin Sangoi dhe partneri i tij Mul Sanghvi thanë se konkursi synon të gjejë padishahun e radhës.

Padishahu është një titull fisnikërie, që nënkupton perandor, transmeton lajmi.net.

Sipas Yatin, fituesit do të marrin nga 70-211 dollarë.

Festa e gazrave do të mbahet në një klub lokal dhe përfshin një tarifë regjistrimi prej 1 dollarë. /Lajmi.net/