Ilaçi që zgjat seksin për orë të tëra

“Chemsex” është emri më i ri i drogës e cila ju lejon që të bëni seks për disa orë me radhë pa u ndalur.

Lifestyle

04/02/2016 12:45

Në Britani ka dalë në treg dorga më e re, e quajtur “Chemsex”, e cila është stimulant shumë i fortë dhe që ju bën të mundur që të bëni seks për shumë orë, edhe me partner të ndryshëm.
Megjithatë, edhe kjo drogë e re seksi si çdo drogë tjetër ka efektet e saj anësore.

Përdorimi i tepërt i kësaj droge do ju shkaktonte çrregullime në tru.

Megjithatë nëse e përdorni vetëm një herë që të bëni seks, do ta mbani mend për gjithë jetën dhe nuk do ju ndodhte asgjë e keqe.