I pastrehu prek zemrat e shumë njerëzve me gjendjen e tij /FOTO

Trupi njerëzor ka ardhur në një pikë ku shumica prej nesh nuk përgjigjen kur shohim një person të pastrehë në rrugë.

Fun

28/08/2018 20:56

Mijëra njerëz jetojnë pa nevojat themelore dhe numri po rritet. Në SHBA është kaq e zakonshme që shumë njerëz as nuk e vënë re një person të pastrehë që kërkon ndihmë.

Kur një kalimtar pa një njeri të pastrehë në rrugë, ai u trondit aq shumë nga gjendja e atij që ndihej i detyruar të merrte një pamje. Ai e ka postuar atë në internet, por nuk e kishte idenë përgjigjen që do të merrte, transmeton lajmi.net.

Kishte diçka rreth personit të pastrehë të ulur jashtë një tregu në Indianapolis, i cili e zinte vëmendjen e tij.

Ai shkroi në internet: “Më duhej t’i jepja këtij tipi të varfër disa para. Unë kurrë nuk u jap të hollave njerëzve… stomaku i këtij djaloshi po godiste kurrizin dhe brinjët.


Një pamje që ai nuk mund të shpërfillte
Edhe pse jemi të këshilluar që të mos i japim para drejtpërdrejt njerëzve në rrugë, por në vend të bamirësisë së pastrehë, kalimtari i sjellshëm nuk mund të ndihmonte.

Ai pastaj ndau një imazh të njeriut në mediat sociale për të inkurajuar më shumë njerëz për të shkuar në vendin ku ishte ulur dhe për të dhënë një kontribut, siç bënin disa.

Imazhi u nda nga shumë njerëz që ishin aq të shqetësuar për këtë njeri të pastrehë. /Lajmi.net/