Huqja më e pabesueshme e vitit vjen nga Greqia (VIDEO)

Një huqje e pabesueshme vjen nga futbolli grek këtë fundjavë.

Sport

06/12/2016 15:22

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6.