Hidhet shorti për rrethin e parë të Kupës së Kosovës

Sot në selinë e FFK-së është bërë tërheqja e shortit për rrethin e parë të Kupës së Kosovës.

Sport

26/10/2020 15:54

Në këtë rreth janë përfshirë 10 skuadra të Ligës së Dytë dhe Ligës së Tretë, derisa ndeshjet do të zhvillohen këtë mesjavë.

Çiftet e rrethit të parë

E mërkurë

Sharri – Opoja, ora 13:00
Lidhja e Prizrenit – Mati, ora 11:00
Australia – Tefik Çanga, e mërkurë, ora 14:00
Kosova VR – Vjosa, e mërkurë, ora 13:00
Korenica – Prizreni, e mërkurë, ora 12:00. /Lajmi.net/