Habiten mjekët, foshnja lind me një shenjë unike në ballë

22:52 | 8 Nentor 2018

Një foshnje ka lindur më ndryshe se tek të tjerat: në ballin e saj është i vendosur numri 12.

Hanru van Niekerk mund të ketë ardhur një ditë në fillim duke gjykuar nga pamja e pazakontë e tij – 12’shi në ballin e saj.

Etiketa u shfaq në mes të ballit të Hanru, pavarësisht se ishte lindur më 11 nëntor – duke sugjeruar kjo shenjë se ai mund të ketë planifikuar të hyjë në botë 24 orë më vonë, transmeton lajmi.net.

Familja e tij fillimisht nuk e vuri re këtë shenjë.

Në fakt, gjyshja e saj, Catherine Jooste, 70-vjeçare, tha se shumë më vonë mësuan shenjën në ballin e saj.

“Vajza ime më e vogël ishte e para që e pa këtë dhe ajo tha se në ballin e saj kishte një 1 dhe një 2. Nuk u shqetësuam për këtë, doktori i tij tha se do të zbehet kur të plaket”.

Familja nga qyteti i Johanesburgut në Afrikën e Jugut tha se ata u kishin përdorur kaq shumë për të lindurit që ata pothuajse nuk e vërenin atë dhe nuk i pengonte ata të shijonin ardhjen e Hanru-së.

“Hemangiomas janë një grup i enëve të vogla të gjakut që rriten në një zonë të caktuar në lëkurë – prandaj zakonisht duken të kuqe ose të purpurta”, sqaroi dermatologia Patrice Hyde në lidhje me shenjën e foshnjës.

“Enët e gjakut janë tuba të vegjël që bartin gjak përmes trupit”

“Askush nuk e di se çfarë shkakton enët e gjakut të grupohen së bashku, por është mirë të dihet se shumica e indeve nuk janë një shenjë e ndonjë sëmundjeje dhe zakonisht nuk shkaktojnë dëm aspak në shëndetin e njeriut”./Lajmi.net/