Grushte në NBA (Video)

Në ligën më të fortë të basketbollit në botë, NBA, ka ndodhur një gjë mjaft e pazakontë, pasi janë shpërndarë grushte ndërmjet dy lojtarëve.

Sport

25/12/2014 22:44

Basketbollistët John Wall dhe Quiny Acy, kanë nxerë gjakrat me vete duke filluar që të grushtohen midis fushës.

E gjithë filloi pas një ndërhyrjeje të palejueshme, e cila ka qenë shkasi kryesor që lojtarët kanë filluar të përdorin dhe dhunën fizike.

Kjo ndodhi në takimin ndërmjet New York Knickut dhe Washingtonit, e cila përfundoi me fitore të mysafirëve me rezultat 102-91.

Video