Google ka gati super-celularin që do ta mposhtë iPhone 8

Apple ka marrë shumë vëmendje rreth celularit të ardhshëm që pritet ta lansojë – dhe tani, kompanitë e tjera janë duke kërkuar të marrin pak vëmendje gjithashtu.

Auto & Tek

06/03/2017 00:38

Google ka konfirmuar se kompania është duke ndërtuar një gjeneratë të dytë të celularit Pixel për tregun e celularëve të shtrenjtë.

Besohet se “Pixel 2” do të lansohet këtë vjeshtë dhe se do të garojë direkt me iPhone 8 të Apple, transmeton Gazeta Express.

Konfirmimi vjen nga Rick Osterloh gjatë një interviste me AndroidPT.