Goli më i mirë në historinë e futbollit krijohet në 3D (Video)

Supergoli i shënuar nga Pele i cili konsiderohet si njëri ndër golat më të mirë në historinë e futbollit tashmë është krijuar në 3D, pas interesimit të madh nga tifozët e futbollit anë e mbanë botës.

Sport

20/01/2015 20:14

Njëri nga lojtarët më të mirë në historinë e futbollit, Pele, ka shënuar njërin nga golat më të mirë në historinë e futbollit.

Dhe, ky gol ka pasur mundësi për tu humbur pas nuk kishte xhirime në atë kohë. Sidoqoftë, pasi teknologjia ka përparuar shumë, ky gol mund të shikohet nga të gjithë.

Ai është realizuar në 3D dhe atë mund ta shikoni secili nga ju.

Video