Gold Ag: Ka dashtë Zoti që unë me fenë islame, me ra në shina të jetës

Njëra nga intervistat ekskluzive që solli ‘Mirage’ këtë sezon ishte edhe ajo me artistin Gold Ag. Artisti për emisioni foli për aspektin personal dhe atë profesional, shkruan lajmi.net Ndër tjerash ai tregoi edhe për rrugëtimin e tij drejt fesë ku ndër tjerash tha se feja islame e ka vendosur në “rrugë të drejtë”. “Ka dashtë…

ShowBiz

29/07/2022 20:00

Njëra nga intervistat ekskluzive që solli ‘Mirage’ këtë sezon ishte edhe ajo me artistin Gold Ag.

Artisti për emisioni foli për aspektin personal dhe atë profesional, shkruan lajmi.net

Ndër tjerash ai tregoi edhe për rrugëtimin e tij drejt fesë ku ndër tjerash tha se feja islame e ka vendosur në “rrugë të drejtë”.

“Ka dashtë Zoti që më këtë fe unë më ra në shina të jetës”, ishte një pjesë e deklaratës së reperit kur tregoi për jetën e tij pas përkushtimit ndaj fesë në emisionin Mirage.  /Lajmi.net/ 

YouTube player