‘Godet’ Kim Kardashian, por kësaj radhe tërësisht ndryshe

Aplikacioni i famshëm “Kim Kardashian: Hollywood” ka grumbulluar më shumë se 74 milion dollarë vitin e kaluar. Këtë vit pritet që ky aplikaicon t’i mbledhë edhe 200 milionë të tjera. Pra, shihet qartë se ylli televiziv 34 vjeqare dëshiron të vazhdojë ndërtimin e brendit të saj në këtë industri, dhetë krijojë më shumë të tilla…

Auto & Tek

03/03/2015 19:52

Aplikacioni i famshëm “Kim Kardashian: Hollywood” ka grumbulluar më shumë se 74 milion dollarë vitin e kaluar. Këtë vit pritet që ky aplikaicon t’i mbledhë edhe 200 milionë të tjera.

03-02-cover-kim-01-2015-1

Pra, shihet qartë se ylli televiziv 34 vjeqare dëshiron të vazhdojë ndërtimin e brendit të saj në këtë industri, dhetë
krijojë më shumë të tilla aplikacione.

Në një artikull të fundit i publikuar në revistën ‘Adweek’ Kardashian i tha revistës:

Shpresoj të kem një prezencë më të madhe në botën e teknologjisë. Po më pëlqen shumë të sjellë ide për aplikacione të reja, dhe i kam disa që do ti publikoj shumë shpejtë; Nëqoftëse një herë filloni dhe e keni atë ‘pickimin’ nga idetë të
cilat doni ti nxirrni jashtë, mendoj se kam krijuar partneritetin me ekpin e duhur, dhe tani tani kam mundësinë që idetë e mija kreative ti realizoj. Jam e lumtur që njerëzit po i pranojnë dhe po i pëlqejnë. Thjesht vetëm dua të krijoj më shumë aplikacione, kaq.

kim-kardashian-hollywood-app-1