Gjoksi i rritur i femrave

Pas një studimi lidhur me bisedat që kanë bërë me disa meshkujt, besoni ose jo, meshkujt nuk duan t’ia dinë nëse gjoksin e keni operacion apo jo. Për çka interesohen meshkujt? Vetëbesimi i femrës, jashtë dhe brenda shtratit. Nëse ndiheni seksi, do ta ndizni partnerin. Kjo vlen edhe për femrat që kanë bërë operacion gjoksin.…

Lifestyle

22/10/2013 15:42

Pas një studimi lidhur me bisedat që kanë bërë me disa meshkujt, besoni ose jo, meshkujt nuk duan t’ia dinë nëse gjoksin e keni operacion apo jo.

Për çka interesohen meshkujt?

Vetëbesimi i femrës, jashtë dhe brenda shtratit. Nëse ndiheni seksi, do ta ndizni partnerin. Kjo vlen edhe për femrat që kanë bërë operacion gjoksin. Ato rrisin gjoksin duke menduar që nuk e ndezin partnerin në shtrat nëse kanë madhësi të vogël të gjoksit. Dhe, ka funksionuar kjo, sepse meshkujt vdesin për këtë gjë.

Dëshironi edhe një sekret tjetër?

Meshkujt në përgjithësi nuk preferojnë shumë gjoksin e madh tek femrat. Por, disa meshkuj po, e ka shumë femra të tilla në botë. Por, ka edhe tip të meshkujve që dëshirojnë gjoks shumë të madh.

Pra, nëse ju keni gjoks të madh, të vogël, të vërtetë apo të rrejshëm, dhe më e rëndësishmja jeni rehat më ato që i keni, kjo nuk është edhe aq me rëndësi, sepse jeni në një pozicion perfekt që të keni një jetë të lumtur seksi. Mos ndryshoni asgjë.