Gjithkush refuzon djalin me sindromin Down – atëherë vajza bën një veprim që ai kurrë nuk do t’a harrojë

15:26 | 21 Shtator 2018

Gjetja e partneres për një valle shkollore është një prioritet i lartë për çdo 17-vjeçar, kështu që mund të jetë një goditje e fortë për vetëbesimin nëse askush nuk pranon të shkojë me ta.

17-vjeçari Daniel Rivas, i lindur me sindromin Down , dëshironte shumë të shkonte në vallëzimin e shkollës me shkollën e tij. Mjerisht, megjithatë, ai u refuzua nga çdo vajzë që ai e pyeti.

Të gjithë, përveç një. Kylie Fronius ishte më e ndjeshëm se të tjerët; ajo bëri ditën e Danielit të ishte më e veçantë se të tjerat, duke i kërkuar atij në valle. Ajo që ajo kurrë nuk mund ta kishte ditur këtë, ishte se ajo i bër befasinë më të madhe atij në jetë, transmeton lajmi.net.

“Unë nuk mendoj për fëmijët që kanë një aftësi të kufizuar si të ndryshë nga të tjerët,” tha Kylie për lajmet Fox5 .

Gjesti i mirë i Kylie filloi të përhapet rreth shkollës.

Kylie dhe Danieli sapo kishin marrë fotografitë e zakonshme para valles, kur Fox5 dërgoi një Rolls Royce për ta çuar çiftin në vallëzim.

Surpriza vazhdon
Megjithatë, kjo nuk ishte fundi i saj. Jo, pasi Kylie dhe Daniel kishin kënaqësinë e tyre në vallëzimin e shtëpisë, Fox5 zbuloi se i dërgonin ata të dy në Disneyland me familjet e tyre. /Lajmi.net/