Gjashtë mënyra sesi t’ia zbukuroni ditën dikujt…

18:59 | 12 Qershor 2018

“Mos hyni në jetën e dikujt nëse nuk keni për qëllim ta zbukuroni atë”, kjo është një ndër shprehjet më të bukura që duhet të mbajmë mend gjatë gjithë kohës.

Njerëzit përçojnë tek njerëzit energji pozitive dhe negative, por një ndër qëllimet tona në vetvete është që të jemi versioni më i mirë i vetes sonë dhe gjithmonë tek tjetri të lejmë kujtime të bukura.

Nëse ti sillesh dhe bën diçka të mirë për tjetrin, kupton që edhe vetë ndihesh më mirë.

  1. Dërgoni një postcard dy prindërve që nuk kanë fëmijë.
  2. Gatuaj biskota dhe jepja personit që të sjell porosinë apo edhe komshiut.
  3. Bëj komplimente të paktën dy njerëzve në çdo dyqan që do shkoni.
  4. Të bëhesh donator, pra të dhurosh diçka tek dikush që nuk e njeh vetëm sepse e kupton që ai ka nevojë për ty.
  5. T’iu thuash njerëzve që ke përreth “Nëse ke nevojë për gjë, më thuaj, unë jam këtu”
  6. Jepi një bakshish kamarierit ku do pish kafen.